Alla inlägg under oktober 2009

Av Anne-Sofie - 7 oktober 2009 13:00

Var somvanligt ute med Elsa i morse och passade på att fota lite

..nypon

 


..färgglada höstlöv på våt asfalt

 

..samma löv fast utan sol. Vad färgerna ser helt annorlunda ut..

 

..ett par växter som jag tyckte såg fina ut mot bakgrunden

 



Idag har jag hunnit med massor! Städat lägenheten grundligt, duschat, promenerat Elli, lekt med katten, lagat mat mm. Snart ska jag iväg till stallet, tänkte även städa och tvätta bilen om jag hinner. Sedan bär det av till gymmet. Härligt att vara ledig från jobbet!!=D

Av Anne-Sofie - 7 oktober 2009 00:00

Jag har ÄNTLIGEN varit och hämtat dressyrsadeln nu. Den är i jättefint skick och super bra för mig att rida i, men frågan är om den passar Lillan. Jag tycker den ligger helt ok, men inte 100%. Men jag tror inte jag kommer närmre än så just nu. Hon är i otränat och oformligt skick just nu, och ingen sadel ligger prfekt på henne.


Provade att rida i den nu på kvällen, premiär turen då hon vilat i flera månader. Det gick bra, men hon var lite skrajsig på väg hem från ridbanan. Det var kolsvart och blåsigt och spöken bakom varje sten. Vi red mest sidledes hela vägen hem. På ridbanan gick det bra. Tycker att hon rör sig mkt bättre i den nya sadeln. Tog det lugnt då hon vilat så länge, men testade lite trav och det gick finfint.


Såhär ser sadeln ut:

 

..inte världens bästa bild, men men..


Tänkte rida ut en sväng imorgon om det inte ösregnar.


Imorgon är jag förressten ledig!!=)

Men fullbokad i alla fall. Måste städa, försöka få tag på tvätt tid, rida, träna boxning samt kanske följa med Malin och hämta hennes nya sadel, även det en Prestige. Aldrig en tråkig stund.

Men sovmorgon ska jag ha.

Tycker nästan att det skönaste med lediga dagar är kvällen innan när man inte behöver tänka på att gå och lägga sig tidigt, utan hinner med sånt man inte orkar vanliga dagar. Ikväll tex. hade jag lite hemma spa när jag kom hem från stallet, och nu har jag suttit och surfat i nån timme. Ska lyxa till det med en kopp the och kanske nåt gott till, sen ska jag somna till en ljudbok. Mysigt=) Och regnet smattrar mot rutan utanför, ännu mysigare att vara inne i värmen under täcket och veta att jag får sova hur länge jag vill imorgon=)


Godnattkram på er

Av Anne-Sofie - 4 oktober 2009 08:59

Vaknade upp med träningsverk i varenda lite muskel i hela kroppen, underbart! Det är precis vad mina lata förslappade muskler behöver, ordentlig träning! Imorgon lär det vara ännu värre, men till onsdag hoppas jag det är över för då är det dags för boxning igen! Längtar nästan=)


Vi har ju haft invasion av getingar hos mina föräldrar i rummet där vi byter om till hästkläder. Det har varit runt 20 talet nya getingar vi fått haft ihjäl varje dag, och de har krypit i jackor, skor mm så man har fått vara noga med att skaka allt. Men igår fick jag nog! En geting-jävel låg i bakhåll när jag tog av mig stövlarna och attackerade min fot. Gud vad ont det gjorde! Känns fortfarande i foten. Getingstucken i oktober, inte illa va!?Flört


Vaknade av att Elsa stod i fönstret och glodde och morrade. Det beror på att marknaden är i stan. Precis utanför mitt fönster håller de på och stället upp försäljningstälten.

   


Ganska kul, men det betyder att jag är inlåst här hela dan. Kommer aldrig få ut bilen bland allt folk som kommer irra omkring på gatan.

Jag ska ta mig en promenad med Elsa snart och titta lite. Hoppas det blir bättre väder.


Återkommer senare!

Kram


Av Anne-Sofie - 3 oktober 2009 13:54

Nyss hemma från första boxningspasset. Herregud säger jag bara, det var inte nån mjukstart precis=) Tränaren var jätte tuff och det var full fart hela tiden. Men det är bra, då kommer man i form snabbare än snabbt!

Kommer att få grym träningsvärk i vadena samt höger arm/axel. Boxades med en kille som enbart körde på styrka, inte kroppskontroll. Han fick in ett par rejäla träffar under mitsen på min underarm, ajajajaj..


Härligt att vara igång! Nu har jag precis duschat och ätit och känner mig super fräsch och pigg=)


Ska göra mig iordning sen åka till mammas firande.


Hörs senare!


Tycker den här låten är så söt=)


Av Anne-Sofie - 2 oktober 2009 22:39

Finns det nån bättre dag än fredagen? Man har hela långa helgen på sig att göra vad man vill!

Själv ska jag fira mammas födelsedag igen, den här gången kommer två fastrar, ska bli jättekul att träffa dem. Det blir alldeles för sällan. Men först ska jag iväg på mitt premiärpass på gymmet, hehe=) Kl 11.15 imorgon fm börjar det!

På söndag är det ju kanelbullens dag, tänkte baka lite bullar och ta med till ett par kompisar och fika lite=)


Har ju pysslat lite här hemma, började med att måla hyllan i "korridoren"


innan (hade tyvärr börjat måla lite på den innan jag kom på att jag skulle fota)

 

efter

 

Sedan målade jag en tavelhylla och satte upp i samma korridor

 

Shoppade även en fin spegel som numera sitter på väggen utanför toaletten (se översta bilden)

 


..har även fixat lite mer saker, men inte fotat. Gör det imorgon så får ni se hur det blir!


Sålänge kan ni få en liten "Lillan bild", tagen i solskenet idagSkrattande

 


Nä, hörs imorrn. Kramar


Av Anne-Sofie - 1 oktober 2009 22:16

Vad kallt det blev ute helt plötsligt!

Var i stallet nu på kvällen och Elsa frös så mycket så vi fick linda in henne i ett hästtäcke=)

   

Dags att leta upp bävernylon overallen till henne, haha=)


Imorgon ska jag jobba, skönt att det är kort dag samt fredag. I helgen kan jag förhoppningsvis hämta sadeln, jippi!=) Hoppas den passar nu då..


Just nu sitter jag och dricker nyponsoppa med vispad grädde, verkligen en underskattad dryck. Har lärt mig uppskatta det på mitt nya jobb, riktigt mumsigt=)


Kram kram

Av Anne-Sofie - 1 oktober 2009 09:50

Verkar som det bara var korkat att gå och jobba med ont i magen trots allt. Blev ju bra ett tag igår, men på kvällen fick jag super ont igen, så idag är jag hemma från jobbet. Sitter i sängen och dricker proviva mango-dryck som ska vara bra för magar, men märker ingen direkt skillnad.

Dessutom har jag nånting som börjar likna migrän i huvudet, stackars mig... Men det är nog bara nikotin abstinens skulle jag tro.


Skriver mer senare


Ha en härlig dag!

Ovido - Quiz & Flashcards