Alla inlägg under maj 2009

Av Anne-Sofie - 14 maj 2009 11:59

Precis så är det idag!

Gick upp tidigt idag och åkte till AF för att verifiera mitt senaste arbete. Får ångest bara jag kliver innanför dörrarna på arbetsförmedlingen...så obehagligt!


I rena skräcken sökte jag tre jobb när jag kom hem. Smart uttänkt av AF,haha!


Idag har jag grym träningsvärk i hela kroppen efter mitt stallstädnings maraton igår så nu tänker jag sitta här vid datorn hela dan. Kanske tar en paus för "eftermiddagslur" lite senare bara=)


Elsa var lite nyfiken och ville se vad jag höll på med så passade på att ta lite kort, hon är världens svåraste att fota eftersom hon aldrig är stilla. Rätt som det var fick hon pussanfall, men fick en hyffsad bild!

Av Anne-Sofie - 14 maj 2009 11:27

Såhär ligger de och latar sig i solen dagarna i ända! Ganska skönt liv=D

Av Anne-Sofie - 13 maj 2009 17:18

Hela dan gick åt i stallet idag, först red vi ut på en härlig skogsrunda sen ut på en grusväg. Först mötte vi en stor lastbil lastad med grus som kom i 180 på smala vägen, som tur var fanns det en stig in i skogen som vi kunde kasta oss in på *pust* Det var nära ögat! Även om våra hästar är relativt lugna så kan vilken häst som häst bli livsfarlig självmordskandidat om man tvingas till ett sånt möte och inte kan gå undan nånstans.


Sen tappade Nikke, Malins häst en sko. Då dog ridturen litegrann och Nikke fick halta hem i lugnt tempo.


Sedan var det dags för tungt stallarbete. Jag mockade ut vinterbädden ur Lillans box, vilket krävde utsläpning av ca 10 skottkärror tungt lastade med hela vinterns hårt packade halm. Därefter spolade jag rent och sopade, och spolade och sopade boxen tills den blev nästan skinande ren!=) Detta lilla tilltag tog strax över två timmar.


Så nu sitter jag här med blåsor på händerna och värkande axlar/rygg men med ett strålande humör!=D  Gud vad skönt det känns att ha arbetat riktigt ordentligt!


Tycker annars rent allmänt att livet börjar återvända, känner mig inte alls lika trött på dagarna längre. Tror nog att jag har återhämtat mig rätt bra efter jobb och annat drama=) 


Känner att det blivit mkt hästsnack här senaste dagarna, men skiter i det och sätter ändå in lite häst bilder!


Lillan idag efter ridningen, och gäspandes i stallet efteråt (hon blir alltid grymt trött efter ridturerna, hihi)

Av Anne-Sofie - 12 maj 2009 21:30

Jag var på visning i söndags. Ett litet torp på 45kvm, JÄTTE gulligt=) Nära stan oxå. Behövs omfattande moderniseringar på lång sikt, men det är billigt och jag ser möjligheten till en mkt god affär...synd bara att jag inte har några pengar, haha! När jag fått jobb och kan ta lån ska jag köpa ett litet billigt torp och rusta upp.


Idag har jag käkat lunch på stan med en kompis sen blev det shopping av lite "billighets" smink på H&M och ett par snygga turkosa örhängen.


Idag red vi på ridbanan. Vi har ju somsagt börjat sätta igång kusarna på riktigt och idag började jag galoppera Lillan. Hon är så svag i "galopp musklerna" så det är riktigt jobbigt för henne, men hon gör sitt allra bästa som vanligt=D


Bild på huset och Lillan&jag idag samt örhängena (lekte lite med webcam, hihi=)

Av Anne-Sofie - 11 maj 2009 21:36

Jag är nu stolt ägare till min första egna dator!=D

Ingen av de datorer jag haft tidigare har varit mina, utan på lån så det känns mkt bra=) Så nu kan jag blogga när jag vill så mkt jag vill, hihi=)


Jag och Malin tog en ganska lång tur med hästarna idag. De är lite otränade så Lillan blev svettig redan efter 5 minuters "jogging" men det ger resultat!

Jag är super peppad med ridningen nu, Lillan ska bli så himla vältränad och fin! Vi kommer vinna varenda tävling;)

Imorgon blir det dressyrträning på ridbanan.


Har änsålänge inga roliga bilder på nya datorn, men det kommer!


Kramis

Av Anne-Sofie - 9 maj 2009 15:14

En hel helg framför mig, härligt!=)

Jag ska rida, träffa kompisar och lata mig.


Har betat av min lista på grejjer att göra rätt bra, igår skickade jag iväg en massa papper till alfakassan så nu ligger bollen hos dem. Undrar om jag får ngra pengar. På tisdag ska jag till AF och "verifiera" mitt senaste arbete. Skoj.


Har tittat lite efter bostäder men finns inte mkt just nu, är jättesugen på nytt boende=) Vet precis hur jag vill inreda. Eftersom jag inte äger en enda möbel så kan jag köpa precis vad jag vill. Tänkte ta en del från ikea och resten från blocket och loppis om jag hittar fina grejjer=)


Tog en bild på Lillan när Malin prasslade med hästgodispåsen. Lillan fick väldigt lång hals, hihi=)

Malin red liten stud på Lillan på ridbanan igår och det var kul att se nån annan rida henne. När man själv rider ser man ju bara halsen och öronen=) , men hon är riktigt fin, min lilla kuse! Jag behöver nog inte skämmas när vi ger oss ut på tävlingsbanan! 

Av Anne-Sofie - 8 maj 2009 14:43

Hittade en gammal Robyn skiva i bilen på väg till jobbet imorse och kom ihåg hur bra jag tyckte att hon var!  


Nu har jag inget jobb förän midsommar..blir nog lite drygt att vara ledig så länge utan lön, ska sätta fart med jobbletandet på allvar nu igen=)

 

Ovido - Quiz & Flashcards