Alla inlägg under maj 2009

Av Anne-Sofie - 21 maj 2009 22:59

Skäms nästan lite för att lägga ut "före" bilderna, till vårat försvar kan jag säga att vi inte har haft något bra förvaringssystem samt att alla vintertäcken tog enormt mkt plats. Dessa är nu nerpackade och flyttade eftersom vi inte kommer behöva dem på ett tag.


Vi höll på ett par timmar och tycker att vi kom på riktigt bra lösningar för alla grejjer som genom året spridits ut överallt.


Så här är bildbevisen!!

Av Anne-Sofie - 20 maj 2009 20:05

Träffade min handledare för första gången idag, hon var trevlig men det gav inte så mkt förutom att jag får beviljat en praktikperiod på 6 månader om jag vill det. Så planen från min sida är att hoppa på det om jag inte skulle komma in på någon av de kurser jag sökt eller få ett heltidsjobb.


Har även blivit erbjuden visning på en lgh jag sökt hos APfastigheter. En etta på 28kvm med kokvrå och låg månadshyra. Är inte super sugen, ville helst hitta ngt boende på landet, men har ju inte så mkt att välja på.

Ska åka och titta iaf!


Och så dagens obligatoriska rid-rapport: Red på ridbanan och Lillan hoppade för fösta gången!!=D Nu är jag ju ingen stjärna på hoppning själv, men över hindret tog vi oss som två nybörjare, hihi=) Lillan galopperade jätte fint och lugnt efter hindret och verkade tycka det var riktigt kul! Hon orkar så mkt mer nu än för nån månad sen.


Har käkat grillat och nu dricker jag vin, super gott=D


Känns som helg!


Kram på er

Av Anne-Sofie - 19 maj 2009 23:10

Ännu en lugn och skön dag!

Började städa i stallet men kom inte så långt eftersom jag gick in för en liten kaffepaus och somnade(!) sen när jag vaknade var det bara att bege sig ut och rida. Vi red inte så långt idag, men joggade på väggen så hästarna blev iaf svettiga och lite trötta.

Tog lite bilder på Lillan.


Lekte även hundarnas favvo lek "slå tennisboll med racket". Det var tydligen skit kul verkade det som, hihi=) Även de blev trötta efter en stunds springande, bråkande och skällande.


Nu lyssnar jag på Unni Drougge´s nya ljudbok, tragisk men bra. Har fastnat totalt i den. Den handlar om ett sjuårigt förhållande där hon blev fysiskt och psykist misshandlad av sin 19 år yngre pojkvän.

Försöker vara lite källkritisk, men är denna historia helt sann så tycker jag hon gör rätt i att hänga ut honom så totalt som hon gör.


Har föressten fått räkning från Alfakassan, de har höjt sin avgift till 450kr/månad. Måste ha blivit nåt fel, tänkte jag. Jag är ju arbetslös och ska uppenbarligen inte betala hela denna summa.

Men det ska jag tydligen eftersom jag arbetat två dagar under denna period och alltså inte räknas som HELT arbetslös... Detta blir bara sjukare och sjukare. Jobbar jag inte blir jag belönad, men försöker jag skrapa ihop så mkt timmar jag kan blir jag bestraffad!


Nåväl, här är lite bilder, lekte lite med webbkameran idag med=)


Av Anne-Sofie - 19 maj 2009 10:52

Blev lite nostalgisk;D

Av Anne-Sofie - 18 maj 2009 19:13

Har gjort absolut INGET nyttigt idag... Sov länge och vaknade med en fruktansvärd huvudvärk tack vare spänningar i axlarna...skitkul. Men efter lite värktabletter mår jag bättre. Har duschat, haft lite hemma spa samt fixat naglarna, surfat, lyssnat på ljudbok och tittat på regnet.


Nu sitter jag och äter helt nybakta jättegoda bullar och dricker kaffe och surfar planlöst.


Nä, snart får det börja hända lite grejjer! Dags att kasta sig ut i verkliga livet igen.

Vilken tur jag har haft som har haft möjligheten att få denna återhämtningsperiod, inte alla som får det=)

Av Anne-Sofie - 18 maj 2009 11:30

Hästnörd som jag är-här kommer klipp från igår när vi red i ridhuset!

Både Lillan och jag är trötta och omusklade och det blev ridning lite på måfå bara, men fin e hon, kusen!=D

I höst ska vi ge oss ut på tävlingsbanan!!

Av Anne-Sofie - 17 maj 2009 01:07

ESC är över för i år. Och jag såg det. Hela programmet för engångsskull. Vet inte vad jag ska säga om det. Grattis Norge?! (även om Norge fortfarande ger mig kalla kårar, inte pga deras bidrag dock, haha) Tyckte Bosnien-Herzegovina var bra oxå. Sverige förtjänade en botten placering, kass låt har jag tyckt ända sen jag hörde den första gången.


Var hos Malin och blev bjuden på god mat och efterätt, var en trevlig kväll=D


Nu är jag så himla trött i huvudet att jag måste sova.


Godnatt på er!


Trött men ändå rätt glad!

Av Anne-Sofie - 15 maj 2009 16:06

Tog en sväng i hästhagen med kameran efter lite stallstädningen!

Ovido - Quiz & Flashcards