Alla inlägg den 13 maj 2009

Av Anne-Sofie - 13 maj 2009 17:18

Hela dan gick åt i stallet idag, först red vi ut på en härlig skogsrunda sen ut på en grusväg. Först mötte vi en stor lastbil lastad med grus som kom i 180 på smala vägen, som tur var fanns det en stig in i skogen som vi kunde kasta oss in på *pust* Det var nära ögat! Även om våra hästar är relativt lugna så kan vilken häst som häst bli livsfarlig självmordskandidat om man tvingas till ett sånt möte och inte kan gå undan nånstans.


Sen tappade Nikke, Malins häst en sko. Då dog ridturen litegrann och Nikke fick halta hem i lugnt tempo.


Sedan var det dags för tungt stallarbete. Jag mockade ut vinterbädden ur Lillans box, vilket krävde utsläpning av ca 10 skottkärror tungt lastade med hela vinterns hårt packade halm. Därefter spolade jag rent och sopade, och spolade och sopade boxen tills den blev nästan skinande ren!=) Detta lilla tilltag tog strax över två timmar.


Så nu sitter jag här med blåsor på händerna och värkande axlar/rygg men med ett strålande humör!=D  Gud vad skönt det känns att ha arbetat riktigt ordentligt!


Tycker annars rent allmänt att livet börjar återvända, känner mig inte alls lika trött på dagarna längre. Tror nog att jag har återhämtat mig rätt bra efter jobb och annat drama=) 


Känner att det blivit mkt hästsnack här senaste dagarna, men skiter i det och sätter ändå in lite häst bilder!


Lillan idag efter ridningen, och gäspandes i stallet efteråt (hon blir alltid grymt trött efter ridturerna, hihi)

Ovido - Quiz & Flashcards