Alla inlägg den 10 september 2009

Av Anne-Sofie - 10 september 2009 21:14

Jag har fått min ersättning från Alfakassan!!! *glädjedansen*Cool Jag blev helt yr i bollen när jag öppnade kuvertet och fick se den i mina ögon svimlande summan som kommer in på mitt konto imorgon.


Nu börjar jag komma på grön kvist igen, och 25:e är det lön som vanligt. Nästan dubbel lön till på köpet=)


Ska fira med att åka till sadelmagasinet i Solna och titta efter sadel till Lillan imorgon efter jobbet. Hoppas jag hittar nåt till tjockisen=)


Igår drömde jag helknäppa saker när jag tog min lilla eftermiddagslur (som jag inte borde ta), den innehöll många inslag av pannkaka i olika former. Bla. paniska ögonblick där jag insåg alldeles försent att jag inte stekt pannkakor på jobbet den dag jag borde och 30 arga gäster stod och väntade. I andra sekunden gick jag runt och letade febrilt efter frysta pannkakor i bla.städskrubben och på andra suspekta ställen.

Sen såg jag att Zlatan (??!) var på besök i en annan avdelning av byggnaden. Gick till fönstret och kollade parkeringen och mycket riktigt- hans röda Ferrari stod där, så det var ju inte mer med det. Sedan åkte jag hiss upp och ner i 150km/timmen ett tag. När det var avklarat skulle mamma komma och hämta mig från jobbet (?) Medan jag väntade på henne passade jag på att skeda i mig lite äppelmos. När vi var på väg hem i bilen upptäckte jag att båda tanterna jag jobbar med åkte med i baksätet. När vi väl var hemma tog tanterna helt sonika mammas bil och körde tillbaka till jobbet eller vart de nu skulle med den. Att mamma blev av med sin bil fick såklart jag skulden för. Sen vaknade jag tack och lov.


Idag gick det trots min ångest dröm bra med pannkakorna. Tyvärr var inte Zlatan på jobbet, men det var en rätt ok dag i alla fall=)


Imorgon jobbar jag kort dag, sen är det heeelg!!Skrattande


Kram kram på er!

Ovido - Quiz & Flashcards