Alla inlägg den 3 augusti 2009

Av Anne-Sofie - 3 augusti 2009 22:36



Nikke hälsar till Malin i Egypten att han mår bra. Han är lite lat, men snäll=)

Av Anne-Sofie - 3 augusti 2009 13:51

..kan till och med tänka mig att donera en liten summa pengar till den som vill ha honom.


Stackars Putte tycker att det är skittrist att vara innekatt, om han inte vänjer sig vid det måste jag omplacera honom:(

Jag förstår inte hur folk kan tycka att det är lättare att ha katt än hund?! En hund är ju mycket lättare att ha. Man kan ta med sig hunden överallt, den lyssnar på vad man säger och är allmänt roligare att ha att göra med. Jag som trodde jag var mer en kattmänniska för ett par år sedan. Vad fel jag hade.


Hittills har det varit en mycket härlig dag. Vaknade runt 10.30 och såg att det var strålande solsken! Jag och Elsa tog sedan en långpromenad, jag med en kaffe termos i handen. Sedan satte vi oss på bryggan vid ån och solade och tittade på fiskarna. Synd att jag är så fjantig att jag inte törs sätta mask på kroken och döda ev. fångst, annars skulle jag sitta här utanför huset och meta varje kväll. Har hört att det finns lite abborrar=)

Vad gott det skulle vara med grillad abborre med en gräddig kantarellstuvning..


Jag har även städat, tvättat och lagat mat(!) idag, det blev en krämig pastarätt med kyckling, vitlök, ädelost och färsk timjan. Mums! Blev jättegott om jag får säga det själv.

Nu ska jag ta en dusch sedan ska jag ut i solen igen!


Ha en kanon dag allihopa!=D

Ovido - Quiz & Flashcards