Alla inlägg under januari 2009

Av Anne-Sofie - 14 januari 2009 20:49

Varit på youtube igen, hehe=) Fin cover och tänkvärd text

Av Anne-Sofie - 13 januari 2009 16:12

Ja, vad är det jag vill bli egentligen? Det är dagens tema. Har velat fram och tillbaka i så många år. Vet på ett ungefär vad jag inte vill jobba med. Men när det finns så himla mycket att välja på så är det väl inte så konstigt att man blir lite handlingsförlamad? Är det någon som egentligen vet sådant där innan eller singlar man bara slant och hoppas att den utbildning man väljer blir rätt? Och ve och fasa-tänk om man ÅNGRAR sig!!! Vad gör man då när man sitter där belånad upp över öronen hos csn och inte har nåt annat väl än att bita ihop och se glad ut? Detta gör mig panikslagen ibland och jag blir ju inte direkt yngre. Snart dags att bestämma sig för något alltså..


Och nu till dagens gnäll: Ni bilister som aldrig blinkar ut er i en rondell utan låter mig sitta och vänta och se vart ni har tänkt svänga ut nånstans(jag måste igenom typ hundra rondeller för att komma till jobbet), ni som accelererar i ca 0,1km/h vid grönt ljus så att jag måste vänta på att det för tredje gången blir grönt innan jag kan köra, ni som alltid kör 10km UNDER hastighetsbegränsning och som konsekvent vägrar flytta på er så att jag kan köra om (trots fri vägren och sikt) samt i princip samtliga cyklister som i allmänhet inte föraktar döden det minsta-SKÄRPNING!!!


Jag vet att man inte ska irritera sig på sådant men det känns faktiskt bättre nu när jag fått gnälla lite, sorry ;)


Nu ska jag gå och vara medvetslös i soffan en stund (ja, jobbig dag)

Hej på er!

Av Anne-Sofie - 12 januari 2009 23:03

och då är det sömnen jag syftar på. Är ju skitsvårt att vända om dygnsrytmen efter en längre semester! Nu räckte det med bara en helg för att bli en nattuggla igen, hehe=) Nu kan jag inte sova på kvällarna och är super trött på dagarna så självklart slocknar jag i soffan när jag kommer hem från jobbet. Och sen upprepar sig allt med att jag inte kan somna på kvällen för att jag sovit på em.. tips för att slippa detta emottages gärna!=)


Tyvärr hade jag inget roligt att skriva om idag så godnatt på er allihop (ni som kan sova)!

Av Anne-Sofie - 11 januari 2009 19:41

Jag har snöat in lite på youtube, haha, men den här låten är nog kanske min absoluta favorit nånsin=D


Har varit en bra söndag hittils, ätit godis, somnat till film, ätit godis igen och har bara tagit det lugnt. Så nu har jag lagrat lite kraft och energi till arbetsveckan. Snart blir det filmkväll och sen somna tidigt!

Av Anne-Sofie - 11 januari 2009 12:22

En hel ledig söndag framför mig och jag kan inte bestämma mig för vad jag ska göra med den! Förslag någon?? Har inga pengar jag kan spendera så det måste vara ngt som är gratis=)


Har ju redan städat hemma så det behövs inte. Har fixat klart i stallet.


Det här skulle jag vilja göra:


Åka på shoppingrunda med ngra tusen på fickan att göra av med=D

Gå på bio

Gå ut å äta god mat och dricka vin på nån lyxig restaurang


Men det får väl bli nångång i framtiden när jag blir rik=)





Av Anne-Sofie - 10 januari 2009 23:17

Lily Allen är en av mina stora favoriter just nu!!

Har pimpat bloggen lite, och ja-sitter hemma en lördag kväll..så blir det när man inte håller i slantarna som man ska=( F-n vad jag ska ta igen det här nästa månad!!!=D

Av Anne-Sofie - 10 januari 2009 22:22

Min senaste=) Har inte målat på vääääldigt länge så skratta inte, haha=) Övning ger färdighet ni vet..

Av Anne-Sofie - 10 januari 2009 18:11

Äntligen har jag städat ut julen, blev fint men lite tomt! Är grymt sugen på att åka till IKEA för lite vår shopping!

Passade på att göra en riktig storstädning hemma oxå så nu är det rent och fint och luktar ajax, min favorit doft!=) Gillar att städa, knäppt nog och älskar när det är rent!


Äntligen är det helg! Jag tyckte det var apjobbigt att jobba tre dagar, jag undrar hur jag ska överleva nästa vecka. Men det är ju semester igen om sisådär ett halvår och det går ju fort *ironisk*.


Igår var Jag och Malin ute på sen kvällsridtur med våra "monster". Lillan och Nikke är annars rätt så lugna, sansade och väluppfostrade hästar, men efter vintervilan har det fått lite mer "gnista" skulle man kunna säga=)

Vi hade kommit en bit då båda kusarna helt plötsligt tvärstannade och blev stela som pinnar. Man kunde nästan höra pulsen och de ryckte i benen på dem då de helst ville fly för livet. Vi stod så där ett tag och försökte se vad de var rädda för då Nikke helt plötsligt bestämde sig för att det nog var säkrast att lägga benen på ryggen och och dra hemåt. Konstigt nog så sprang han baklänges första biten tills han kolliderade med Lillan som fick panik och tvärvände hemåt i galopp. Vi fick dock stopp på dem ganska snabbt och kunde vända om igen. Det visade sig att de varit rädda för en kille som var ute och gick med sin hund *suck* Resten av ridturen fortsatte i samma anda men vi tog oss hem till slutl. Det saknas verkligen inte spänning i vardagen iallafall, hehe=D



Ovido - Quiz & Flashcards