Alla inlägg den 18 juni 2009

Av Anne-Sofie - 18 juni 2009 23:11

Och jag jobbar. Typiskt. Men egentligen gör det inte så mycket, blir bara till fem, sen ska jag hem och käka en massa god midsommar mat. På kvällen kanske jag ska följa med några kompisar på en fest ute på landet=)


Har faktiskt klivit upp tidigt två dagar i sträck nu och följt med och handlat. Det är bra, då kommer jag in i gamla vanliga rutiner igen. Igår kväll var jag hos kompisar och åt god soppa och hade trevligt, och idag har jag bakat! 


Gjorde en tårta till midsommar. Bakade tårtbottnen och marängerna samt en hallon/passion fromage som fyllning/dekoration. I ett lager hade jag den gamla beprövade mosade jordgubbar med grädde kombinationen.


Annars inget nytt. Har regnat idag och mina små djur har legat i mitt rum och slöat flera timmar.

Rätt trist när man inte ens kan rida.. Lillan har ytterligare en vecka av vila framför sig. Hoppas hon är ok sen så jag kan sätta igång igen och inte har en lång tid av klinikbesök och rehabilitering framför mig. Men jag väljer att tänka positivt!


Här är lite bilder:  Elli sitter(?!) och spanar på trappan, latmaskarna som slappar, mitt marängbak (observera att hälften av m. är gammelrosa=) samt tårtan. Ser inte så snyggt ut i på träbord i lysrörs belysning, men blir nog snygg att se på imorgon på bordet!

Ovido - Quiz & Flashcards