Alla inlägg den 14 juni 2009

Av Anne-Sofie - 14 juni 2009 10:33

Det har regnat konstant i en veckas tid och tydligen ska det bli likandant nästa vecka. Hopplöst. Hästhagarna kommer förvandlas till sjöar. Det är lera precis överallt och det går inte att vistas utomhus. Så vad gör man på dagarna? Jag har kollat på film, lyssnat på ljudbok, ätit godis, sovit.


Var och handlade på nya Willy´s och ska aldrig mer åka till Maxi och handla. Det var jätte bra! Blev jättesugen på att få en egen bostad igen, jag saknar tom. de tråkiga sakerna som att åka och handla. Ska bli kul att inreda nya lägenheten, har utan att överdriva inte en enda möbel kvar. Allt är bortskänkt eller slängt. Nästa gång jag flyttar ihop med någon ska jag vara smart och spara möbler, bara utifall.


Jag funderar på att ta lån på IKEA och köpa säng, matbord, soffa, porslin och lite mattor och handukar. Resten såsom hyllor, mindre bord, prydnader mm. ska jag försöka hitta på blocket eller loppis. Man kan göra riktiga fynd om man har tur!

Kan nog snart börja leta boende då jag börjar jobba på fredag och kommer få en inkomst igen. Kan bara inte bestämma om jag vill bo i stan eller på landet. Jag har ju små djur som gärna vill kunna vara ute, men samtidigt är det rätt smidigt att bo i stan...tål att funderas på.


Helgen har varit lugn som vanligt. I fredags hade vi lite ost och vin kväll och kollade på film och i lördags åt jag god middag och kollade på film med ett par kompisar. Fick ett par jätte söta örhängen=)


Idag har jag hunnit med att skjutsa syrran till Uppsala garnison för anhörigdag för de som gör lumpen. Hennes pojkvän gör lumpen.

Nu ska jag lägga mig i soffan och titta lite på tv.


Händer det något roligt kanske jag skriver mer senare.

Ovido - Quiz & Flashcards