Alla inlägg den 7 juni 2009

Av Anne-Sofie - 7 juni 2009 14:10

Oj oj, tiden går så fort. Helgen är snart slut och jag har inte hunnit blogga nånting, så här kommer en liten updatering!


Fredagen första halva spenderades i Strömsholm, jag Malin och Gabbe tittade på hästtävlingarna och shoppade lite på mässan. Jag fick massor av inspiration av att se alla duktiga ekipage, speciellt i dressyren. Vi träffade på kusinerna, vilket var ett väldigt kul sammanträffande då vi pratade om att vi säkert skulle träffa på dem=)

Jag som inte skulle köpa något kom hem med ett Svea regntäcke till Lillan, hehe=)

När vi kom hem var det bara att hoppa in i duschen och förbereda sig för födelsedags firande på Flustret. Tok-stressade men kom ändå sent.

Väl där var det väldigt trevligt, jag käkade Kalvrib´s med pommes och drack rött vin hela kvällen.

Vi blev kvar där ända till min sista buss hem. Jag hade tur som en tokig som hann med den, men fick springa hela vägen från Flustret till stationen i mina högklackade. Har fortfarande träningsvärk i fötterna.


Lördagen försvann bara som i en dimma, var rätt bakis och kunde inte gå på det barnkalas jag var bjuden på. Hade nog inte passat så bra in i det skick jag var;-)    På kvällen kom Malin och Gabbe med fika, sen satt vi och kollade på gamla kort hela kvällen.


Även denna söndag blir lugn, ska ut och rida senare men fram tills dess ska jag bara kolla film och surfa.


Lite bilder!



Ovido - Quiz & Flashcards