Alla inlägg under december 2009

Av Anne-Sofie - 20 december 2009 21:55

Så luktar det i min trappuppgång just nu. Mums. Jag kanske borde tjalla för hyresvärden om att de röker som skorstenar inomhus i båda lgh under mig.


Nu är helgen slut. Slut på ledighet. Jag önskar verkligen att jag vore ledig på julafton, det skulle vara riktigt skönt.. Nu jobbar jag istället varje dag fram till ett par dagar in på nästa år. Hoppas jag orkar, ryggen börjar redan säga ifrån.


Visst är det underbart med snön?!!=) Jag hoppas bara att den ligger kvar tills det är dags för vår. Skulle vilja hinna med några snögalopper med Lillan. Och gärna några skridskoturer med korvgrillning.


Hoppas ni haft en bra helg mina vänner:)


Kram

Av Anne-Sofie - 20 december 2009 13:09

Elli sötnos gillar att nosa i snön  

 


Annars har dagen varit otroligt lugn. Men snart ska jag åka och träffa tomten, hehe:)


kramis

Av Anne-Sofie - 19 december 2009 11:47

Wow vilken grymt bra låt=)


..sorry för den störande texten, men detta var den bästa jag hittade..


Av Anne-Sofie - 18 december 2009 21:34

Lite bilder från stallet

 

 

..Nikke med rimfrost i skägget.


Och den här utsikten ser jag varje dag på jobbet

 

Estet som jag är blir jag helt tagen av hur vacker naturen är när det blir såhär riktigt kallt. Önskar att jag hade en tillräckligt bra kamera för att kunna göra det rättvisa på bild..


Ikväll har tröttheten verkligen kommit ikapp. Somnade och sov drygt tre timmar nu på kvällen. Vaknade lagom till bonde söker fru och nu tänker jag sova igen. Härligt=) Jag älskar att sova!


Skriver mer imorgon när jag är pigg och glad igen


kramis på er alla!

Av Anne-Sofie - 16 december 2009 20:00

Idag hade vi äntligen vår jullunch på jobbet! Det var otroligt uppskattat, gubbar och personal tackade och tyckte att det var fantastiskt=)


Lite bilder

 

 


Allt var hemlagat och det blev faktiskt riktigt bra. Min tryffel tog slut på direkten, hihi=)


Nu har jag en riktig lyxkväll, stallfri och tänkte glo på bonde söker fru (för det är väl idag?) och käka nåt riktigt gott.


kramelikram

Av Anne-Sofie - 14 december 2009 15:02

Måste bara säga än en gång att jag gillar verkligen Enköping=) Tog en tur dit idag och handlade lite. Och på vägen hem köpte jag med en Qp cheese meny från McDonalds som jag åt i bilen. Börjar bli tradition=) Mums!


Ser fram emot att börja plugga i Enköping. Snart snart. Om jag kommer in, men det tror jag.


Snart ska jag iväg på stallmöte, spännande att träffa alla.


Skriver mer senare, kramisar

Av Anne-Sofie - 12 december 2009 21:29

Jag har en krypande obehagskänsla i kroppen. Nåt är galet, men jag vet inte vad. Julen känns inte mysig i år, utan lite smått otäck. Kanske är för att jag ska jobba på självaste julafton?? Det har jag aldrig gjort förut.


Lussandet i fredags gick förresten kanon=) Förutom en ansenlig mängd stearin i håret förlöpte allt utan missöden och det hela kändes riktigt stämningsfullt:)


kram å gonatt från en dödstrött bloggare


Av Anne-Sofie - 10 december 2009 22:09

Jajemänsan! Jag ska för första gången sedan dagis vara lucia, haha=) Det var inte direkt mitt beslut utan jag fick helt enkelt finna mig i det då det inte var någon annan som ville (vågade). Detta betyder att jag måste åka till jobbet aningens tidigare är jag börjar, men vad gör man inte:)


Dessa två lediga dagar har verkligen gjort susen. Jag börjar känna mig som mig själv igen. Inspirationen börjar återvända och jag har planer för nästa år. Och lite annat roligt skvaller om mig själv som jag verkligen inte tänker skriva om här, hehe=) Nu vart ni nyfikna va??  

Dessutom har jag tvättat mig igenom flera lager smutstvätt samt storstädat lägenheten, känns skönt.


Nu ska jag dricka upp det sista av mitt kvällskaffe sedan ska jag lyssna på Nesser´s Kvinna med födelsemärke. Andra gången jag läser den=)


nattinatt!

Ovido - Quiz & Flashcards