Alla inlägg under februari 2009

Av Anne-Sofie - 5 februari 2009 20:29

De här fina tulpanerna fick jag idag av en arbetskompis=) känns inte som att våren är så jätte nära om man tittar ut (snöat hela dan) så man får väl titta på tulpanerna istället och låtsas att det är vår.

Av Anne-Sofie - 4 februari 2009 21:22

Det trodde iaf en av mina bästa kompisars dotter, hur gulligt är inte det?!=)Snacka om komplimang =D Det ska jag tänka på när jag kommer hem från jobbet på eftermiddagarna trött å matluktande med håret i en platt "köks mössa frisyr".


"Imorgon är det torsdag, imorgon är det torsdag, snart är det helg" har jag gått och upprepat för mig själv som ett mantra hela dagen. Är det inte sorgligt egentligen att man lever för helgerna? 2dagar av 7 liksom...ska det fortsätta så här i 40 arbetsår till? Snacka om att man slösar bort många dagar...och vad är det egentligen som händer på helgerna som är så fantastiskt och inte kan hända i veckorna?.. Nä, mer vardagsnöjen och lyx säger jag bara!! Jag ska nog se till att veckorna blir något att se fram emot oxå, våga vägra tråkiga vardagen! (men kan ju inte förneka att det är rätt skönt med sovmorgnarna på helgerna, hehe)


kramisar

Av Anne-Sofie - 3 februari 2009 21:10

Och det har gått fort! Fortsätter det såhär kommer det bli vår på nolltid!

Har varit riktigt jäkla kallt idag, fint men jobbigt när man måste börja skrapa rutorna på bilen igen, det har jag faktiskt inte tid med på morgonen..inte konstigt att jag konstant kommer fem minuter försent varje dag;)


Om precis en månad fyller jag år, 28...undrar hur det kommer kännas...ungefär som nu antar jag. Har inget planerat änsålänge. Tror inte det blir nån stor fest direkt, men nåt kul ska jag väl hitta på. Har en lång önskelista i huvudet med många omöjliga önskningar, typ ett bra år, en frisk häst(vilket jag redan har, peppar peppar), en storvinst på lotto mm..sen finns det ju såklart materiella saker jag önskar mig med;) 


Har fortfarande inte börjat snusa, jag är riktigt imponerad av mig själv. Är inte ens sugen på nikotin längre. Kanske beror på att jag slutat med socker  och att jag är grymt godissugen. Finns ingen plats i hjärnan för nikotinabstinens. Smart.


Nu ska jag sova tidigt, måste vara pigg imorgon så jag orkar med en lång

dag!

(måste bara sätta in en bild på latisarna här hemma, tänk om alla hade det såhär bra. Detta är vad de gör under tiden jag sliter på jobbet=D

Av Anne-Sofie - 1 februari 2009 22:05

Men vad gör det när man ändå är på ett strålande humör=D Jag borde verkligen inte vara så här glad å pigg en söndag kväll utan snus i tidiga februari. Men det är jag!! Har smugit sig på under ett par veckors tid nu och jag vet inte vart det kommer ifrån, men allt känns väldigt bra!=) Tom. det som inte borde kännas helt hundra känns bra och roligt för det mesta. Kan det vara ett tidigt vårtecken? Eller är det mitt "positiva tänkande" som börjar ge resultat?=)


Idag har jag legat i sängen i princip hela dan och myst. Kollat på tre filmer å käkat bullar å druckit kaffe, super mysigt=) Nu på kvällen var jag i stallet och pysslade lite. Är grymt sugen på att börja rida igen efter ett litet uppehåll. Var ju på Höök´s igår så nu vet jag vad jag önskar mig i födelsedags present..


Lördagskvällen var riktigt riktigt kul, vi var på Flustret och det var väldigt mkt folk. Jag drack rödvin och det var väl det som gav resultat imorse, hehe=)  Men nu blir det lugnt ett tag, ska spara lite pengar och vila upp mig lite. Finns ju annat roligt man kan göra på helgerna faktiskt.


Nä, nu är det dags för sängen igen!

Kram kram

 

Av Anne-Sofie - 1 februari 2009 13:07

Mitt huvud mår inte bra idag.. Idag blir det sängen hela dagen, har nyss vaknat men ska bara laga lite god "bakis mat" å fixa en bra film eller två sen ska jag lägga mig igen. Jag skriver mer sen när jag återhämtat mig...

Ovido - Quiz & Flashcards