Alla inlägg den 1 februari 2009

Av Anne-Sofie - 1 februari 2009 22:05

Men vad gör det när man ändå är på ett strålande humör=D Jag borde verkligen inte vara så här glad å pigg en söndag kväll utan snus i tidiga februari. Men det är jag!! Har smugit sig på under ett par veckors tid nu och jag vet inte vart det kommer ifrån, men allt känns väldigt bra!=) Tom. det som inte borde kännas helt hundra känns bra och roligt för det mesta. Kan det vara ett tidigt vårtecken? Eller är det mitt "positiva tänkande" som börjar ge resultat?=)


Idag har jag legat i sängen i princip hela dan och myst. Kollat på tre filmer å käkat bullar å druckit kaffe, super mysigt=) Nu på kvällen var jag i stallet och pysslade lite. Är grymt sugen på att börja rida igen efter ett litet uppehåll. Var ju på Höök´s igår så nu vet jag vad jag önskar mig i födelsedags present..


Lördagskvällen var riktigt riktigt kul, vi var på Flustret och det var väldigt mkt folk. Jag drack rödvin och det var väl det som gav resultat imorse, hehe=)  Men nu blir det lugnt ett tag, ska spara lite pengar och vila upp mig lite. Finns ju annat roligt man kan göra på helgerna faktiskt.


Nä, nu är det dags för sängen igen!

Kram kram

 

Av Anne-Sofie - 1 februari 2009 13:07

Mitt huvud mår inte bra idag.. Idag blir det sängen hela dagen, har nyss vaknat men ska bara laga lite god "bakis mat" å fixa en bra film eller två sen ska jag lägga mig igen. Jag skriver mer sen när jag återhämtat mig...

Ovido - Quiz & Flashcards