Alla inlägg den 22 juli 2009

Av Anne-Sofie - 22 juli 2009 11:03

Oj då, har visst inte skrivit på ett tag.. Beror på att jag har jobbat och haft en massa andra grejjer för mig. Har bla flyttat!=) Inte helt permanent än, men..


Det hände en rolig grej igår, jag bestämde mig för att gå och köpa pizza för en liten pizza/film kväll. Traskade ner till restaurangen,  öppnade dörren och möttes av runt tio par tokstirrande ögon. Jag blev lite rädd att nånting var fel och var nästan på väg att vända och gå ut igen, hihi=) Men jag vågade mig igenom matsalen och fram till disken. Beställde en god pizza för avhämtning och fick en kaffe medan jag väntade (+för bra service!) Till saken hör att det är en ganska lite "by" jag flyttat till och de som satt där var väl helt enkelt nyfikna på vem jag var=)


Idag är jag ledig (underbart, mina ben värker fortfarande efter mina maratonpass på jobbet) och tänkte utforska det här stället lite. Ska tydligen finnas en del roliga butiker här i krokarna!

Senare ska jag iväg till en kompis och hälsa på lite, sen blir det stallet.


Imorgon ska vi iväg till Ultuna med Lillan, är lite smånervös och hoppas innerligt att det inte är något stort fel på henne..


Ha en härlig dag allihopa!=D

Ovido - Quiz & Flashcards